Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Praha - Šátková slavnost

Praha - Šátková slavnost

čtvrtek 7:00 19. duben 2007
21:00 22.4.2007
Šátková slavnost - velká oslava 100 let světového skautingu. 4 dny plné programu a aktivit. Prohlídka historického centra, Staroměstská mostecká věž, Pražský hrad s katedrálou sv. Víta, Petřínská rozhledna ozdobená obřím skautským šátkem, Zrcadlové bludiště, návštěva velvyslanectví Velké Británie, Národní muzeum, plavby po Vltavě a Čertovce - Pražské Benátky, Křižíkova fontána, návštěva divadla, Lanové aktivity, úžasný rafting, ZOO.

V sobotu mega oslava 100. narozenin skautingu na Staroměstském náměstí. Náš skautský oddíl byl vybrán mezi dvaceti českými oddíly k reprezentaci vybrané země přímo na Staroměstském náměstí. Reprezentovali jsme Velkou Británii, kolébku skautingu! Hráli jsme skautskou divadelní hru o Robertu Badenu-Powellovi a vzniku skautingu, připravovali jsme anglické pokrmy, seznamovali veřejnost s britskou kulturou... Na podiu se odehrával bohatý kulturní program v podání hudebních a tanečních skupin. 11 000 skautů a skautek ze všech koutů republiky... to byla Šátková slavnost, velkolepá oslava 100 let skautingu a zcela výjimečná akce v historii oddílu K3.

Akci jsme uskutečnili ve spolupráci s Britským velvyslanectvím v Praze, zastoupeným velvyslankyní Její Excelencí Lindou Duffield.

Galerie z akce na Rajčeti

  Kniha akce

Napsat komentář ...
0 příspěvků