Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Večerní Flemmichovka

Večerní Flemmichovka

pondělí 18:30 7. listopad 2011
20:15 7.11.2011
Sešli jsme se u klubovny v hojném počtu, zejména Jestřábi svojí účastí potěšili! Natěšení na strašidelný večer jsme se vydali k Flemmichově vile. Po krátkém čekání jsme se konečně dostali dovnitř. Trasa vedla interiéry historické vily. Na obrázcích jsme určovali 10 rozdílů, lovili rybky, skládali puzzle a věštili z karet... a najednou jsme byli venku! Namóděné Barbie nás, světe div se, opravdu nevystrašily *lebka*, ale hlavně jsme čekali, že trasa bude delší... Vydali jsme proto do parku, kde jsme zahráli alespoň schovávanou a honičky na několik způsobů. K Flemmichově vile jsme se avšak za chvíli vrátili, abychom se mrkli na hezký ohňostroj ;)

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Kryštof Otýpka - Jezevec
Jezevec12. listopad 2011 v 11:46 

zZz :| =O

Odpovědět
Michael Cestr - Mišák
Mišák 8. listopad 2011 v 23:42 

byly opravdu strašidelné =O =O ... Flemmichova vila je pěkný dům, ve kterém by se při troše snahy dala zorganizovat daleko nápaditější akce :O Akce se snažila marně napodobit Slezskou muzejní noc, která však byla atmosférou i připravenými úkoly výrazně lepší... Strašidelný podvečer to tedy nebyl (chodící dýně se ani dvouleté dítě nelekne), ale o to více si můžeme vážit našich oddílových akcí B)

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 9. listopad 2011 v 6:04

Namóděné Barbie nás, světe div se, opravdu nevystrašily *lebka*, nebo Barbie byly opravdu strašidelné :O ..., oboje tvoje slova-
existují holčičky, kterým se Barbie líbí. Sice jejich doba už pominula, mnohým rodičům už došlo, že spíše chtějí jednou z holčiček vychovat dobré mámy a ne namóděné slečinky, nemluvě o tom, že v období skutečné slávy barbínek krásné dřevěné hračky vytlačily nezdravé výrobky z plastu. Ale tolik bych se do nich neobouvala. Taky se mi nelíbí, když kluci obdivují zbraně - zejména hromadného ničení a nevymýtíš to. =O

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra7. listopad 2011 v 21:06 

zZz

Odpovědět
Robin Otýpka - Robin Hood
Robin Hood7. listopad 2011 v 17:24 

hurá těšímse :) ;) B)

Odpovědět
5 příspěvků