Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Výprava za Wikou

Výprava za Wikou

sobota 7:30 15. říjen 2011
15:00 15.10.2011
Vydali jsme vlakem do Třemešné. U nádraží už na nás čekala Smíšek se svým koněm Wikou. Každý z nás si mohl vyzkoušet jízdu na koni, což se nejvíce líbilo holkám. Po hodině a půl projížděk jsme se zahřáli závodem v běhu do kopce. Ustájili jsme Wiku a pokračovali pěšmo přes louky a lesy směrem k našemu Cíli. Po cestě jsme hráli řadu her - třeba schovku nebo oblíbené "Králi, králi". Museli jsme také proniknout přes Strážce cesty, což zvlášť u Smíška a Sojky nebylo nic jednoduchého. Přišel také Nepřítel i Blecha. A to už se před námi objevil náš cíl - zbrusu nová unikátní rozhledna na Hraničním vrchu u Albrechtic. Jedná se o dva bývalé vysílače spojené na vrcholu 18ti metrovou lávkou. Výhled stál za to! Pak už nás čekala jen cesta na albrechtické nádraží a (ne)hurá do Krnova. :)

Výprava se vydařila. Děkujeme především Smíškovi za možnost projetí na koni a za doprovod v průběhu celé výpravy!! ;D

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Armín Pavlas - Arči-Ježek
Arči-Ježek19. říjen 2011 v 12:14 

A jo docela to ušlo :)

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 19. říjen 2011 v 12:46

Jasně, docela jóoo, :D ušlo, jen Arči tvrdil, že občas ještě za Smíškem pojede, a nevím kdo si chtěl ustájit koníka na balkóně. ;D

Odpovědět
Smíšek15. říjen 2011 v 19:55 

Bylo to supr :) děkuji že jsem se mohla přidat na výpravu k rozhledně... byla sranda a doma bych se stejně nudila, a nebo bych se ponořila do zaplétání hřívy Wice. Dnešek můj nejlepší den za poslední 2 měsíce... opravdu jsem si to užila hlavně na balíkách a ostatní hry xD... ovšem mě bavilo i vodění :)) opravdu supr akce ;) :))

Zobrazit předchozí komentáře (1)
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra15. říjen 2011 v 20:34

Opravdu to bylo bezvadné a opravdu mě holky překvapily, :) protože se mi zdály odvážnější skautnež kluci. Jsem moc ráda, že jsme opět byly spolu a doufám, že zase něco zopákneme. Pozdravuj taťku. :)

Smíšek15. říjen 2011 v 20:43

Jó pamlsek to dostala Wika jakmile jsem se vrátila domů :)) ne pěší chůzi, ale autem ;D

Taky jsem ráda že jsem zase byla s vámi někde na výpravě. Určitě se ještě objevím :)...taťku pozdravím ;)

Odpovědět
Michael Cestr - Mišák
Mišák 15. říjen 2011 v 19:07 

...tak jsme si dnes vyzkoušeli jízdu na koni B) ... koníček více zaujal holky, i když se trochu divím - neznám rytíře nebo indiána, který by neovládal jízdu na koni, a tato role vždy patřila mužům :O ... Každopádně oceňuji odvahu některých, kteří se zpočátku báli, ale poté strach překonali a chtěli jezdit znovu a znovu... Mně se jízda na koni líbila moc ;D.. Pokračovali jsme dál na novou rozhlednu u Města Albrechtic, opravdu originální rozhledna a krásný výhled... Děkuji především Smíškovi a Wice za společné setkání - byly moc fajn :D... nakonec jsme přijeli dříve, ale vlak jsme stihli tak akorát. Od holek, které již mají světluščí slib očekávám, že budou vzorem ostatním a to především nováčkům a budou vždy ve všem o krok napřed, nejen v pochodu :O

Odpovědět
Mirek  - Turbo Slimák
Turbo Slimák 9. říjen 2011 v 18:09 

dost se těším ;D**

Odpovědět
8 příspěvků