Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Biwak Głubczycki

Biwak Głubczycki

pátek 18:00 10. únor 2012
13:00 12.2.2012
Po ukončení schůzky veverek jsme se vydali na biwak do Polska. Jelo se autem. Cestou se bonbónovalo, zpívalo nebo i hrálo v Ber nebo neber. Po chvilce hledání jsme byli nalezení a šlo se ubytovat do školy za harcery. Při příchodu chtěli Poláci znát všechny naše jména a začalo se povídat navzájem :) Přerušeni jsme byli krátkým nástupem v krojích, seznámení s plánem biwaku. Po večeři následovaly různé hry a integrace mezi 3 městy. Her plno a v tom počtu 30 lidí :P. Večerní valentýnské divadlo aneb sbliž figuríny :D

Těžko se ráno vstávalo v 8 hodin, hurá do slunečného dne, až realitu, že se ven jít nemohlo přes mráz. Po snídani jsme tančili a bavili se kolektivně. Před obědem se zpívalo, nejprve polské písničky s doprovodem harmoniky a kytary, potom my 4 z Čech jsme zazpívali pár písniček. Po dobrém obědě a kaši všude jsme měli větší chvilku pauzy. V té chvíli různě malé skupinky se bavili a já všem vnucoval tvarohový desert ;D. Odpoledne byl Konkurs Harcerský, ale také skautský vědomostní kvíz. Chvíle pauzy před večeří, hrály se různé kolektivní hry např. volejbal. Po večeři následoval maškarní bál se všemi různými maskami. Vyhrál Caesar Sebastian, ale i holky měly pěkné přestrojení, Pipi dlouhá punčochatá, Misska nebo Čarodejnice. I karaoke se pozpívalo.

Při neděli se nic nedělalo, jenom po snídani se naběhlo na úklid, šlo se nakoupit do obchodu pití, skupinově jsme se vyfotili a holky jeli domů.

  Kniha akce

Beruška5. únor 2012 v 10:34 

ahoj myslíš že bych mohla jet taky svámi do polska ?

Jan Sudek - Jeňa
Jeňa5. únor 2012 v 11:38

áno, můžeš :) :) :) od toho je akce na webu

Odpovědět