Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Brigáda za klubovnu

Brigáda za klubovnu

sobota 8:00 9. listopad 2013
17:00 9.11.2013
Brigáda na úhradu části nájmu klubovny. Lépe odpracovat, než jen platit.

Organizováno na dvě skupiny
- Jestřábi, Veverky od 8:00- 12:30
- Svišti od 12:30 do 17:00.
12:30 mělo být společné focení všech členů. skaut

Veverky - první vzorově se objevila Sojka. Veverky přivedly i rodiče a udělaly plno práce. Gratuluji Veverkám- jediná z družin byla 100% zastoupena.

Od Jestřábů také vzorově přišel první Matyáš a Slimáček s maminkou. U Jestřábů přišla většina členů, přivedli i některé maminky také udělali spoustu práce.

Děkuji tatínkům, za pomoc s promítacím plátnem.

U Svišťů přišel včas pouze Sam s dědečkem. Přesto i Svišti pilně pracovali a rozhodně se nikdo neulíval.

Děkuji všem co se připojili . Tentokrát nás je méně, takže teprve se pozná, zda naše práce bude stačit na úhradu klubovny. Vloni nás bylo více.

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 9. listopad 2013 v 18:44 

skaut Tak holky byly všechny i když včas přišla jen Sojka, ale přivedly rodiče a zůstalo za nimi plno práce. skaut
U Jestřábů přišla většina, přivedli i některé maminky. skaut Děkuji tatínkům, za pomoc s plátnem. Z brigády omluven Štrůdl, neomluven Citrón a Pirát. Otázka je zda ještě chtějí být ve skautském oddíle. Chodí málo, neomlouvají se a jejich chování moc skautské není.
U Svišťů přišel včas pouze Sam s dědečkem. skaut Přesto Svišti udělali spoustu práce. Já od půl osmé a více organizování, než vlastního hrabání. Ale jsem ráda, že se nám podařilo vše zajistit k pověšení plátna, že po práci je zase klubka uklizená.
Děkuji všem co se připojili. Tentokrát nás je méně, takže teprve se pozná zda naše práce bude stačit na úhradu klubovny. Vloni nás bylo více.

Odpovědět