Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Májová vycházka

Májová vycházka

středa 16:00 15. květen 2013
17:30 15.5.2013
Tradiční schůzka Lišek tentokrát proběhla venku ve spolupráci s ostatními družinami. :) Pro Lišky byl nachystán program ve Smetanových sadech. :D Začalo se seznamovačkou. :)) Všechny děti si zapamatovaly jména členů oddílu prostřednictvím hry. skaut Sojka nachystala stopovačku. skaut Děti na závodily po hlídkách, kde byl minimálně jeden starší a jedno či dvě Liščata. Liškám jsme také ukázali listy jednotlivých stromů, aby se něco dověděly z přírody. Čas mezi začátkem závodu a po závodě byl věnován míčovým a běhacím hrám. Liščata velice neradi odcházely z parku k sokolovně. skaut

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Michael Cestr - Mišák
Mišák 15. květen 2013 v 20:52 

Bylo to fajn ;-) ... jen to trochu rychle uteklo...
A možná trochu škoda ta menší účast z řad Veverek, Svišťů, Jestřábů :O zZz

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 16. květen 2013 v 5:37

Taky mě to mrzí, že jiní členové z ostatních družin z akce vycouvali. Mohli si vyzkoušet svoji schopnost něco připravit u zcela neproblémových dětí a také možnost s nimi se lépe poznat.
Nuž, jejich škoda - skvěle strávená akcička, u které se hlavně hrálo, hrálo a hrálo a nenudili se ani Lišky ani ostatní.

Odpovědět
2 příspěvků