Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Svišti & Veverky - NPP Ptačí hora

Svišti & Veverky - NPP Ptačí hora

sobota 17:30 23. listopad 2013
18:10 24.11.2013
Svišti & Veverky spojily síly a vydali se na mlhavou výpravu skaut

V pátek jsme se sešli v klubovně, kde se zahrálo pár her, ze začátku pavoučí, dále nějaké společenské ... Usmažili jsme si hranolky s kečupem, mňam ... I do uspání členů se povídalo, hrálo, čarodejnicovalo :D

Ráno v neděli se vstalo i začalo připravovat na snídani, klasické vločky s ovocem i čokoládou ;D co se nesnědlo, se zabalilo na cestu a vydalo se na nádraží, osud nám přál, a tak se vydařilo na druhou stranu... Za mlhavého počasí jsme dorazili do Milotic nad Opavou. Vydáme se na cestu, prozkoumáváme betonový bunkr, přejdeme cestu i stoupáme do kopce. Sbíráme chutné bukvice. Bukovým lesem se dostaneme až na hranici NPP Ptačí hora. Ochutnáváme i živou vodu ze studánky, nakonec si i tak dáme čaj :) Drápeme se na vrchol i jsme tam v ohromné mlze. Putujeme dále, cestou se zastavujeme a rozděláváme oheň, který se až Stopařovi podařilo rozdělat :) A tak hoří oheň a vaříme vodu, vaříme špagety na oběd, které kečupem ochutíme, mňam :D Zahladíme místo a vyrážíme dále, začíná se smrákat, přichází tma, postupujeme na zastávku v Zátoru, kde vyčkáme s kočičí společností, dorážíme do Krnova, poklidíme klubovnu a konec.

Po dlouhém čase, někdo byl na spojené družinovce skaut Délka trasy je 10,2 km ;)

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra24. listopad 2013 v 16:59 

Informace pro rodiče, výprava má zpoždění, avšak děti jsou již na cestě domů.

Odpovědět