Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Sviští výprava Linhartovy - Albrechtice

Sviští výprava Linhartovy - Albrechtice

neděle 8:55 17. únor 2013
15:00 17.2.2013
Svišti si vyjeli na výpravu.
Vyrazili po 9 hodině do Linhartovy. Zde se odehrála koulovací přestřelka v místním zámeckém parku, nakonec zvítězil Matyáš :D Vydali jsme se na cestu přes Lenarcice a Opawici. Z totálně vylidněné vesničky jsme pokračovali pevnou cestou až k hranicím, zde se cesta změnila v terén a my stoupali k vrcholu mezi křovím, polem, do kopce se zapřáhla lanová dráha společnosti Fájné :P a to už se blížíme ohromeni monstrem jménem rozhledna na Hraničním vrchu B) Stoupáme výše po schodech, ač to není výška, závratě jsou na místě... Místy se železná zem pod námi otřese... Výhledy daleké, co nám mlha dovolí :D Scházíme dolů a dáváme sváču za zvuku zvonku na odpočívadle.
Je potřeba vyrazit dále na cestu necestu, ale kudy ? strhává se debata, 2 rozdílné tábory, stejnou cestou zpět nebo novou trasou na asfalt. Nakonec se vybojovala nová cesta. Chvílí scházíme kopec, ocitíme se na poli, děláme andělíčky, válíme sudy a válíme koule, že jsou ale ohromné, jen nešly uzvednout, tak to na sněhuláka nebude. Až jsme všichni začali válet jednu, dosáhla 1,5 metrů na výšku ;]
Cestou asfaltovou přes Nepojmenovaný potok se dostáváme na nádraží v Albrechticích, čekáme 20 minut na vlak a jedeme domů :)
Celkově jsme nachodili přes 8km skaut

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Dan Jalowiczor - Čolek
Čolek12. únor 2013 v 15:24 

Mohli by jít i Jestřábi ?

Jan Sudek - Jeňa
Jeňa12. únor 2013 v 15:48

Když chtějí i Jestřábi ;) Může být :D to abych přichystal více programůůů :D skaut

Odpovědět
2 příspěvků