Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Výroba mečů

Výroba mečů

sobota 16:00 6. duben 2013
20:15 6.4.2013
Hlavním cílem našeho setkání byla výroba mečů. Většina účastníků si přinesla dřevěné tyče a staré hokejky, kobercové pásky a měkký materiál - mirelon či karimatky ;-) Někteří měli již meč předpřipravený, jiní začali od píky. Asi po dvou hodinách byla rytířská výzbroj vyrobena. Po osvěžení hrami na čerstvém vzduchu jsme pokračovali krátkou instruktáží souboje aneb kam mířit a nemířit. Poté jsme se rozdělili na dvě skupiny - jedna hrála hru Kámen, zbraně, papír a druhá Citadelu. Zábrani do společenských her se nám ani s úderem 20. hodiny nechtělo domů ;-) skaut

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Armín Pavlas - Arči-Ježek
Arči-Ježek8. duben 2013 v 1:14 

Ta akce docela aj ušla panstvo;)

Odpovědět
Tadeáš Zouhar - Gogo
Gogo6. duben 2013 v 12:26 

Tadeáš může donést mirelon - molitanovou podložku, je to trošku tenčí než karimatka, ale lépe se Vám s tím bude pracovat. Donese toho více i pro ty co nemají karimatky. Tedy jestli to není problém. mamka od Tadíka :D :D :D

Michael Cestr - Mišák
Mišák6. duben 2013 v 13:13

bezvadný, děkujeme skaut

Dan Jalowiczor - Čolek
Čolek6. duben 2013 v 14:55

Teto ty si mě zachránila já totiž nemám starou karimatku.. :)

Odpovědět
Dominik Stejskal - Dominik Sherlock
Dominik Sherlock4. duben 2013 v 15:46 

No nevím nevím,trochu mi jaksi chybí nepotřebná katimatka a hokejka,navíc zbytek taky nemám jistý...ale mohl by se používat dřevěný mečík obalený ručníky?

Zobrazit předchozí komentáře (1)
Michael Cestr - Mišák
Mišák 4. duben 2013 v 19:04

Potřebujeme, aby všichni účastníci měli podobné meče - velikostí i provedením - proto je vyrábíme společně ze zadaného matroše ... Souboj 120 cm meče se 40 cm by nebyl bezpečný ani spravedlivý... Proč stále hledat kompromisy? :S :S

Armín Pavlas - Arči-Ježek
Arči-Ježek 5. duben 2013 v 13:21

No já se sojkou na táboře kdysi podobný souboj měl :D A taky sem to po delším mumraji projel,avšak vlastní blbou chybou, takže se to dá :)
Já mám vše až na kobercovku. Ti mužu ten kousek karimatky dohodit. Mě je na nic. Na cvičení je krátka a na spánek to samé.

Mečík obalený ručníky je na nic, ručníky ti dodají váhu na meč, a budou padat :) A samozřejmě v nejhorším případě..škoda ručníku.
A.

Odpovědět
8 příspěvků