Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Cesta za POKLADEM

Cesta za POKLADEM

sobota 9:00 1. únor 2014
11:00 2.2.2014
První den jsme putovali po štolách kde jsme se pomocí úkolů dozvěděli kde je schován poklad. Druhý den jsme šli poklad najít a s úspěchem se nám to podařilo a konkrétně Jezevcovi který našel poklad jako první. Uvnitř pokladu nás čekalo něco na zub a pro první kdo poklad našel tam byl i hmotnější dáreček v podobě křesadla. Naší výpravu jsme zakončili v klubovně.

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra29. leden 2014 v 21:44 

Jestli takto budete chtít reprezentovat Krnov a náš oddíl na celostátním Lobinově závodě, tak zřejmě opět nepojedete.

Mirek  - Turbo Slimák
Turbo Slimák30. leden 2014 v 18:36

Charlie, vy víte, že si vaší práce s dětmi vážím, ale jaksi už se mi zajídá neustále číst narážky na to, že někdo se něčeho neúčastní. Můžete mě ukamenovat, ale vy víte, že Mirek střídá skautské akce s návštěvami u tatínka a já skutečně nedokážu víkend nafouknout. Neexistuje jen skaut a tatínek.. Nemluvě o tom, že spoustu akcí Mirek dobrovolně upřednostnil před návštěvou taťky. Máme i své rodinné plány a pokud se bohužel kříží se skautskou akcí, tak musíme čas od času udělat kompromis Tohle je jeden z nich. Děkuji za pochopení, Slimáčková

Michael Cestr - Mišák
Mišák 30. leden 2014 v 21:10

Pokud si vzpomenu, jak probíhalo přihlašování na Lobinův závod 2012, tak musím říci, že toto srovnání je na místě. V minulosti jsme takto přišli o více akcí, včetně některých víkendovek. To ale není nic osobního.

Pokud by rádce družiny v době nahlášení termínu výpravy věděl o rodinných plánech většiny členů, mohla by výprava proběhnout v jiném termínu. Nestalo se tak. Opět bych mohl připomenout plánovanou červnovou (!) družinovou výpravu, kdy kluci nemohli jít stanovat, protože by "jistě onemocněli" :O ... podobných případů bylo více (netýká se samozřejmě jen Jestřábů).

Na závěr: Rodinné důvody jsou samozřejmě plnohodnotnou omluvou člena. Doufám, že se příště podaří termíny důležitých akcí s rodinnými plány sladit tak, aby to bylo ku prospěchu obou stran :)

Odpovědět