Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Cyklolišky

Cyklolišky

středa 15:30 7. květen 2014
17:00 7.5.2014
Cyklolišky skaut
akce pro družinu Lišek


Některé děti přišly k sokolovně, jiné už k dopravnímu hřišti. Přesun k dopravímu hřištri byl v pohodě. Bezpečnost přesunu nám zajistil Matyáš Korvín a Pan Martinek. Na hříšti jsme zapůjčili chybějící kolo a přilby a hurá na program. Pomáhal nám pan Pavlík a společnost dělali někteří rodiče a Pepíček.

Nejdřív jsme si přečetli pohádku o neposlušném autičku. Zkusili kimovku, hledali a poznávali dopravní značky. Pak jsme si prošli tabule s dopravní tematikou a seznámili se značkami v terénu. A hurá na kola. Chvíli jsme trandili a pak nás čekal závod zručnosti. Nejšikovnější a nejrychlejší byl Matouš v těsném závěsu s Tomášem. Než Charlie uklidila pomůcky na zručnosst přesunuli jsme se k závodu na rychlost. Opět bodoval nejvíce Matouš v závěsu s Jáchymem.

Všechno bylo fajn, ba dokonce i počasí vyšlo.
Jen děti neměly sk trička, šátky, ani skautské deníčky a pisátka. Tak nám některé aktivity utekly.

Celkové hodnocení:
Matouš 19 bodů
Jáchym 16 bodů
Tomáš 15 bodů
Martinka a Fanda 12 bodů
Anička Manka 9 bodů ( Anička závodila na bruslích, které jsou pomalejší). Snad příště buď budeme mít více bruslí, nebo všichni kola.
Tea 7 bodů ( bohužel 1 závod vynechala

Ukončení bylo 17:00.

  Kniha akce

Tomáš9. květen 2014 v 15:04 

Bylo to supér B)

Odpovědět