Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » DIVADLO Čtyřlístek v pohádce

DIVADLO Čtyřlístek v pohádce

neděle 15:15 14. prosinec 2014
16:30 14.12.2014
Není snad nikdo, kdo by neznal čtveřici nerozlučných kamarádů - dobrosrdečnou a důvtipnou hospodyňku Fifinku, trochu roztržitého, ovšem geniálního vynálezce profesora Myšpulína, často ustrašeného, ale oddaného kamaráda a vtipálka Pinďu a samozřejmě, nemotorného siláka Bobíka, který spolu s Pinďou neustále vymýšlí jednu lotrovinu za druhou.

Ano, správně. Je to Čtyřlístek ! ! !

Tentokrát měla Fifinka velké přání. Chtěla se podívat do pohádky. Myšpulín sestrojil neobyčejný vynález - spánkostroj a přeci by v tom Fifinku nenechali samotnou, tak se vydali do pohádky všichni společně ve snu. Velká vichřice, která je po cestě přepadla, odvála každého do jiného koutu pohádkové země. Fifinka potká Jeníčka a oba natrefí na zlou Ježibabu, která na ně dostane zálusk. Nebezpečí jako hrom.

Pinďa zase zabloudí do spícího království a předběhne v záchraně princezny Růženky trošku přihlouplého rytíře Ruprechta. Ten si to však nenechá líbit a bude se chtít vyděšenému Pinďovi pomstít. A hlavně Růženka se chce vdávat.

Nejhůře dopadne Bobík. Ten se totiž zamotá do reje bubáků a strašidel v čertově mlýnu. Když už se dokáže se všemi těmi hejhuly vypořádat, objeví se samotný pekelník. A jak to u čertů bývá, bude mlsně pokukovat po Bobíkově dušičce. Hrdina Bobík se ale jen tak nedá! a ještě ukradne čertovi roh. No čart se mu doopravdy chce pomstít.

Poslední nám zůstal Myšpulín, který se zaplete s drakem Bestyášem a s vdavekchtivou princeznou Majdalenkou. Stane se Myšpulín králem nebo skončí v žaláři či drakově chřtánu anebo se mu podaří uprchnout?

Dokáže se Čtyřlístek dostat ze všech těch svízelných situací a vrátit se společně domů do Třeskoprsk?

Představení pro : Družinu Lišek, světlušky a vlčata K3 a jejich rodinky.
Sraz: před divadlem 15:15
Na sebe skautské tričko a šátek pro členy skaut

vstupenky: 60 Kč -lístky jsou koupeny skaut :) skaut
Peníze vstupenky ( registrace) stačí ve středu. :)

  Kniha akce

Napsat komentář ...
0 příspěvků