Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Skautské Vánoce

Skautské Vánoce

neděle 17:00 21. prosinec 2014
20:00 21.12.2014
Vánoční schůzka se uskutečnila ve slavnostní atmosféře zlaté adventní neděle. Po zahájení jsme si připomněli význam Betlémského světla a vrhli se na program. První hru si připravili Jestřábi - Co bys dělal, kdyby.... Po vydařené a vtipné hře měla nastat scénka Svišťů, kteří si ji však nepřipravili a tak následovala hra Veverek - Brčkovaná. V pohybové hře, kde byla nejdůležitější šikovnost a síla dechu, překvapivě zvítězila družina Lišek. Jestřábí scénka přiblížila narození Ježíška s vlastní cover verzí koledy. Po scénce jsme se vrhli na zajímavou rukodělnou hru od Svišťů - Stavění stromku ze špaget. V této hře, jejímž cílem bylo postavit nejvyšší konstrukci z 18 špaget za 18 minut, zvítězili Svišti. Vánoce v minulosti, současnosti a budoucnosti přiblížily ve své scénce Veverky.

Jako obří had jsme se "vyplazili" ven - k Vánočnímu stromku. Zde nás čekal Gilwellský kruh a zpěv skautské hymny a koledy "Štedrej večer nastal". Poté už nás čekalo přebírání dárečků. S dárečky jsme se vrátili zpět do klubovny, kde jsme si je společně rozbalili.

Po rozbalení dárků jsme hráli další hru od Jestřábů - Activity. V pantomimě, kreslení a popisování byla nejúspěšnější družina Jestřábů.
Blížila se osmá hodina večerní a to byl na čas na zakončení schůzky. Než jsme se rozešli do svých domovů, nezapomněli jsme navzájem okoštovat naše cukroví.

  Kniha akce

Jan Sudek - Jeňa
Jeňa24. prosinec 2014 v 0:39 

Postav si stromek, aneb výzva s marshmallowem :)

Odpovědět