Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Lišky a Lišáci - družinovka

Lišky a Lišáci - družinovka

středa 16:00 23. listopad 2016
17:30 23.11.2016
Klasická družinovka pro lišky a lišáky skaut

Po zahájení a hoblování Sandry jsme si zahráli pár pohybových her, naučili novou písničku. Jediný Fajné zaznamenal, že je to písnička z repertoáru jiřího Suchého.
Těžká zkouška převážně na téma sk. idea byla pro ty Lišky, které pravidelně chodí docela lehká a hravě někteří získali i 10 bodů. Ti kteří mají v docházce ještě rezervy končili i na 3 bodech.
Následovala práce se stezkama - nejšikovnější byla Sandra, Livie a Viky a z kluků Lumpík. Holky celkově byly šikovnější jak na stezky tak i na rukodělky.
Na této schůzce byli nejšikovnější
Lumpík -38 bodů včetně docházky a TZ
Viky - 35 bodů včetně docházky a TZ
Sandra a Livie 34 bodů včetně docházky a TZ

Pochvala pro Bertíka - když se holkám nedopatřením podařilo vzít prasklý kbelík a voda hrozila zaplavit kuchyňku - sám vytíral, zachraňoval a nakonec úplně sám doklidil skaut

Vybírá se registrace na rok 2017 - v prosinci musím zasílat
Brigáda - nájem musíme zaplatit - hlašte se a napište - kolik vás přijde a zda můžete přinést - plachta na listí, hrábě, košťata, rukavice. Pokud nás bude málo - buď budeme muset penízky dovybírat - nebo ještě jednou odpracovat. ještě se nám to nestalo.
legiovlak

  Kniha akce

Napsat komentář ...
0 příspěvků