Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Ukliďme Krnov

Ukliďme Krnov

sobota 8:30 7. duben 2018
14:00 7.4.2018
V sobotu 7. dubna 2018 se uskutečnil již 4. ročník velké úklidové akce Ukliďme Krnov, která je součástí celorepublikové výzvy Ukliďme svět, ukliďme Česko. Letošní akce se vyznačovala rekordní účastí – zúčastnilo se jí přes 70 dobrovolníků od malých dětí až po seniory. Úklid se primárně zaměřil na lokalitu Cvilína, krnovských řek Opavy a Opavice a také okolí Petrovické ulice až ke státní hranici. Po zahájení akce proběhlo rozdělení pomůcek a občerstvení a sdělení nezbytných organizačních informací. Velké množství odpadků bylo v okolí turistických cest, pod mosty a zejména v oblasti bývalého dřevoskladu na Petrovické ulici. Mezi nalezenými „poklady“ nechybělo splachovací WC, gauč a křesla,
hi-fi věž s gramofonem či kolečkové brusle. Akce proběhla ve spolupráci se SVČ Krnov v rámci projektu Zdravé město Krnov a podpořilo ji Město Krnov a společnost Kofola. O odvoz odpadu se postaraly Technické služby.

Děkujeme všem za zapojení do velkého úklidu Krnova! skaut

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Ómůjbože 4. leden 2018 v 16:20 

Chtěl bych jít Mišáku a mužu se zeptat jak to je z registrací na teto strance Patrik

Michael Cestr - Mišák
Mišák4. leden 2018 v 22:29

Napíšu ti na lístek registrační klíč, bude předán na oddílovce. Ten zadáš na této stránce. Poté si jednoduše vytvoříš profil (vyplníš jméno, heslo, datum narození apod.). A pak se budeš moci přihlašovat na akce, psát osobní zprávy, komentáře, vyplňovat kvízy (těžké zkoušky) atd.

Odpovědět
2 příspěvků