Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Betlémské světlo + Vánoce

Betlémské světlo + Vánoce

sobota 13:30 18. prosinec 2010
20:00 18.12.2010
Akce začala roznášením Betlémského světla, symbolu naděje a přátelství. Rozdělili jsme se na tři skupiny a vydali se do ulic... Navštívili jsme celou řadu domácností - naše známé i oldskauty. Po čtvrté hodině vypukla Vánoční schůzka. Po celý večer spolu zápasily dva týmy - Knedlíci a Skřítci. :P Soutěžili jsme v zabalování dárečků na různé způsoby i ve sbírání mravenců :D. Týmy také předvedly nacvičené scénky o Ježíškovi. Poté nastal čas usednout ke společné hostině, která byla plná cukroví a dalších sladkostí. A pak hurá ke stromečku. Ježíšek myslel letos na všechny a hezké dárky dostal i oddíl. Po rozbalení dárečků jsme si vyzkoušeli Vánoční tradice. Hod bačkorou předpověděl, kdo v oddíle vydrží, jablíčko nám zase ukázalo naše zdraví a pouštěli jsme také lodičky. Závěr patřil zpívání vánočních koled.

Díky za hezké společné skautské chvíle a za dárečky! :D

Článek na webu Krnov - místo pro život

Galerie z akce na Rajčeti

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra18. prosinec 2010 v 8:13 

:DNemáte někdo rezervní osvětlení stromku? Třeba jen na půjčení. Mě se to naše nepodařilo zprovoznit.*bleee*Chybí nám také talíře :(- takže kdyby byly u někoho nějaké jednorázové, nebo nějaké starší umělohmotné, taky by to bylo fajn, jinak bychom ještě potřebovali jablíčka a šupiny - třeba nakreslené aspoň 18.

Tereza Pánková - Sojka
Sojka18. prosinec 2010 v 10:18

Udělám šupiny

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra18. prosinec 2010 v 11:05

Bezva

Odpovědět