Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Jeseníky - Rejvíz

Jeseníky - Rejvíz

sobota 6:50 12. červen 2010
19:00 12.6.2010
Celodenní túra v Jeseníkách. Vlakobus nás dovezl do České Vsi u Jeseníku. Odtud nás čekalo strmé stoupání džunglí na pověstmi opředenou skalní vyhlídku - Čertovy kameny. Po zdolání žebříků a řetězů jsme se vydali opět do kopce - na nejvyšší vrchol v okolí - Zlatý Chlum. 145 stařičkých schodů a už jsme nahoře - kocháme se jesenickou krajinou z výšky 901 metrů. Zdravíme údolí Bělé, Jeseník, Otmuchovská jezera, Kraličák i nejvyšší horu Praděd. A pokračujeme dál! Cestou hrajeme minischovku "leháro" a zanedlouho nás přivítají mechová jezírka na Rejvízu a také Mýval s Emilkou. V nejvýše položené slezské osadě nás čeká občerstvení na americký způsob. Mladší členky se chvíli svezou autem, starší dál spoléhají na své nohy. Scházíme se u Zlatorudných mlýnků, kde dovádíme u mlýnských kol a také v říčce. Poté již opouštíme Údolí ztracených štol (a míčků) a vyrážíme na vlakobus. Počasí nám až do poslední chvíle vychází sqěle, bouřka nás překvapuje až v Krnově.

Galerie z akce na Rajčeti

  Kniha akce

Michael Cestr - Mišák
Mišák7. červen 2010 v 20:53 

Upozorňujeme, že vzhledem k výluce na trati pojedeme po celou dobu autobusem náhradní autobusové dopravy - pokud se někomu dělá špatně v busu, vezměte si léky!

Odpovědět