Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Štramberk

Štramberk

čtvrtek 6:50 19. srpen 2010
18:19 21.8.2010
Poznávací výprava K3. První den jsme navštívili arboretum v lomu, kde jsme pozorovali vodní živočichy i sbírali hvězdičky - stovky tisíc let staré zkameněliny. Zanedlouho se již před náma objevilo vlastní městečko. Po uším posilnění jsme zdolali 159 schodů Štramberské Trúby. Odtud se vydali na návštěvu expozice Zděnka Buriana a také prozkoumat jeskyni Šipka... Večer v klubovně jsme strávili malováním nejen pravěkých kreseb (nejkrásněji namalovala Lasička) a také hraním kostek... V pátek jsme se po morseovkové rozcvičce vydali do muzea TATRY v Kopřivnici, kde jsme obdivovali přes 100 let staré kočáry i moderní závodní auta. Odpoledne jsme strávili v Aquaparku ve Frenštátě pod Radhoštěm. Dováděli jsme na tobogánu, skluzavce i v divoké řece. Lasička a Fájné si také splnili bobříka plavce. Po koupání jsme se vydali pěšky po prosluněných loukách zpátky do Štramberka. V sobotu na nás čekala běhačka ve městě - nejúspěšnější byl Rytíř Dominik a Fájné. Poté jsme se již ponořili do tajů elfské hry - návštěvy městeček za pomocí draků, jednorožců i kouzelných mraků... Po třetí hodině už nás čekal jen odjezd...

  Kniha akce

Michael Cestr - Mišák
Mišák 21. srpen 2010 v 21:19 

Výprava do Štramberka se mi moc líbila ;D ...byla to pohodovka B) :P Třeba to, jak nás děda nalákal na "sbírání hvězdiček" - a nakonec se z toho vyklubala honba po šnečcích :P. Městečko bylo příjemné, překvapila mě i rozsáhlost kopřivnického muzea (i bych si nějakou káru půjčil)... a osvěžení v akváči bylo skvělé skaut ... Sojka nás pěkně dostala s kostkama... B)

Odpovědět