Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Skautské Velikonoce

Skautské Velikonoce

pátek 14:00 22. duben 2011
19:30 23.4.2011
Velikonoční vycházka
Na Velký pátek jsme vyrazili na prosluněnou a osvěžující vycházku ke krnovským řekám ;D Putovali jsme po proudu řeky Opavice až k soutoku. Pohodové zastávky byly ve znamení brouzdání ve vodě či žabkování. Od soutoku jsme putovali proti proudu řeky Opavy... V parku jsme zahráli běhací hru a pak se vrhli do klubovny. Podvečer byl ve znamení osídlovacích soubojů, které nakonec o 0,125 bodů vyhráli Svišti. V klubovně se také vyráběly velikonoční ozdoby, věnečky a pletly karabáče :]

Hody, hody do muzea
V sobotu dopoledne děti pod vedením Pandy navštívily velikonoční program Hody, hody do muzea v městské výstavní síni. Dozvěděly se mnoho nového o velikonočních tradicích a řadu z nich si mohly sami vyzkoušet :))

Cyklovýprava Holčovice
Starší členové - Mišák, Jeňa a Arči v sobotu odpoledne vyrazili na cyklovýpravu po cyklotrase č. 55. Cílem projížďky byly Holčovice - Spálené, kde jsme překvapili Sojku. Společně jsme se pak vydali na průzkum Sokolího dolu, k dančí farmě a rybníčku. Nečekanou návštěvu jsme završili u Velikonočního beránka. Zpáteční cesta vedla převážně po polské straně. Celkem jsme našlapali téměř 60 km. B)

  Kniha akce

Verunka Pánková - Stopař
Stopař22. duben 2011 v 16:38 

=Oahoj já nejdu na dnešní akci protože jsem nemocná a já se omlouvám a teda na dnešek se omlouvám a užijte si to teda dnes jo *bleee* tak ahoj.skaut ! ? <3*bleee**lebka* :O :(:S zZz :| :)) ;] :P B) ;D :D :)

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra22. duben 2011 v 21:31

Taky se nám po tobě stýskalo.

Odpovědět