Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Bobovačka Cvilín

Bobovačka Cvilín

neděle 14:00 12. únor 2012
17:00 12.2.2012
Sluníčko prozářilo den a tak jsme se vydali na bobovačku! Nejpočetnější družinou byly překvapivě naše nejmladší Lišky. Vyrazili jsme na prosluněný svah u Salvátora, kde jsme strávili dvě hodiny bobováním, sáňkováním, talířováním a lopatováním. Po vyřádění jsme se přesunuli k poutnímu kostelu, který vždy působí kouzelně v zasněžené krajině.

Skaut je ochráncem přírody a cenných výtvorů lidských. To by mělo platit nejen pro skauta, ale i pro každé správné vlče a světlušku. A protože je únor měsícem hladu a v posledních dnech zavládly opravdu kruté mrazy, rozhodli jsme přispět dobrým skutkem, protože tak zní náš denní příkaz. Přinesli jsme pro ptáčky a další obyvatele lesa různá semínka, jablíčka, mrkve a další pochoutky. Pro ptáčky jsme vyrobili jednoduchá krmítka... Určitě tím zvířátkům pomůžeme.

A z bobování si zkuste zapamatovat, že skaut je ohleduplný. A opět - určitě nejen skaut, ale platí to i pro naše vlčata a světlušky ;D

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 14. únor 2012 v 14:00 

Na akci omluven/a: účastníci Polska, Pirát Dwayne, Lasička (nemoci) ,Kočičák, Špión (jiné akce)
Na akci se na schůzce přihlásila a neomluvila:: :(Markytka a Zapoměnka :(

Odpovědět