Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Cesta kolem světa za 80 dní

Cesta kolem světa za 80 dní

sobota 7:40 14. leden 2012
15:00 14.1.2012
Vypravili jsme se na velkolepou Cestu kolem světa za 80 dní a to prostřednictvím divadelní hry sehrané ve Slezském divadle v Opavě. Po prožitém dobrodružství Philease Fogga a jeho společníků jsme se vydali do Středověkých sklepů na vydatnou zelňačku B), které si každý mohl nabrat co hrdlo ráčilo. Kulturní program jsme završili návštěvou Obecního domu - výstavy Cesta města.

  Kniha akce

Michael Cestr - Mišák
Mišák 14. leden 2012 v 19:00 

Divadelní hra se mi líbila :D, byla pěkné připravená, měla originální a vtipné kulisy. Dialogy byly pravda trochu náročnější, takže obdivuji herce, že se toto naučí - vzpomeňme si jak se pracně v oddíle učíme jen 15 minutové divadlo. :O Avšak "Hra nadčasová, baví se malí i velcí, kdo neviděl, nepochopí." bych nepsal s takovou určitostí. :O Tímto bych chtěl rozvířit debatu našich členů, a chtěl bych se jich zeptat, jak se jim divadlo líbilo, případně co se jim konkrétně líbilo, nebo i proč se jim divadelní hra nelíbila. :O

Odpovědět