Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Den Země

Den Země

sobota 10:00 21. duben 2012
16:00 21.4.2012
Reprezentovali jsme se na Dni Země na Hlavním náměstí v Krnově. Družinky měli 2 hodinové hlídky na stánku.

Jako činnosti byly připravené: luštění Morseovy abecedy, omalovánky a bludičtě pro děti, uzlování a poznávání rostlin z herbáře. Podívání se na fotografie z výprav nebo akcí K3. Přicházeli a odcházeli lidé, vzpomínaje na skautská léta nebo zvědaví na aktivity či prosté omalovánky pro dětičky :)

Veverky 10:00 - 12:00 Sojka, Klárka, Lasička
V nejlepším čas po ránu nastoupily Veverky. Lasička si někdy odběhla na náměstí. Jinak akčně lákaly kolemjdoucí na luštění morseovky nebo omalovánky pro nejmenší :)

Jestřábi 12:00 - 14:00 Jezevec, Dan, Mirek
V poledním čase vystřídali Jestřábi Veverky. Nalítali toho opravdu moc, jen málo ve stánku. Poslední půlhodinu naproti u konkurenčního stánku... Alespoň Jezevec učil uzlování ;)

Svišti 14:00 - 16:00 Dominik, Kočičák, Křeček
V odpoledním čase přišli i Svišti. Lidí už málo chodilo, ale vždy se dalo někoho nalákat :) Někteří se též těžko drželi pod stánkem. Ke konci se strhnul liják a to byl okamžik, kdy chtěli být všichni ve stánku.

Přišli se také na nás podívat: [ 10 ] Arči-Ježek, Beruška, Fájné, Charlie Vydra, Markéta, Mišák, Mýval, Panda, Robin-Hood, Zapoměnka skaut

  Kniha akce

Sodanka19. duben 2012 v 19:05 

Této akce se Mirek účastní.

Odpovědět