Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Šátkový den století

Šátkový den století

úterý 6:00 24. duben 2012
22:00 24.4.2012
Šátkový den jsme prožívali již od časného rána, kdy si řada z nás vzala šátky na krk do školy. Odpoledne jsme se setkali u klubovny a společně se vydali na Hlavní náměstí. Společný ryk našich pokřiků slyšelo celé náměstí ;D A nastal čas oblíbených skautských her. Lítací a bojovné hry vystřídalo hledání Jiřího či pátrání po ukrytém srdci. Seznámili jsme se také s příběhem svatého Jiří, patrona skautů. Poslední a nejzajímavější hrou byl pokus vměstnat celou družinu na sloupek. Jestřábi, kteří byli nejpočetnější družinou, prokázali největší důvtip a originalitu v této hře a rozhodně to nehodlali vzdát. Pak už nás čekaly jen společné fotografie a cesta domů. skaut

Galerie z akce na Rajčeti

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra24. duben 2012 v 22:07 

Mě se to moc líbilo. Trošku nesourodá skautská skupina, přesto si krásně všichni uměli pohrát. Myslím, že jsme si Svátek skautů užili.

Michael Cestr - Mišák
Mišák24. duben 2012 v 22:31

přesně tak... hry se mi líbily (a to se ani nestihlo všechno)... nejvíc se mi líbila hra "nacpi celou družinu na sloupek" ;D - tedy hlavně neúnavný boj družin při řešení této situace ;] ... Jestřábi to měli logicky nejtěžší, ale formace, které vytvářeli, vypadali očima diváka opravdu zábavně skaut :)

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 25. duben 2012 v 5:38

skaut Nebylo to všechno, čas byl nějak kratší, než jsme chtěli, ale hry využijeme někdy příště na další takovéto akci. skaut
<3 Děkuji rodičům <3 , že přeorganizovali svůj čas a umožnili skautům užít si společně svůj svátek. skaut
A opravdu cením neúnavný boj s překážkou uprostřed náměstí.
Byl to heroický výkon jestřábů. A překonávat společně překážky
a spolupracovat - to je opravdu skautské. skaut

Odpovědět