Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » FireMeeting

FireMeeting

pátek 15:45 18. říjen 2013
20:30 18.10.2013
Hasič musí být připraven pomoci v každé krizové situaci. Hasit požár, pomoct lidem při dopravních nehodách, zachraňovat u povodní, pomoci u jakékoliv krizové situace. Správný skaut skaut je také připraven na všechno. Pomoci tam, kde je potřeba, vymyslet, jak se dostat z obtížné či krizové situace, řešit problémy a potíže, na které jsou ostatní lidi krátcí, nevědí, nemají odvahu.

V 16 hodin jsme se tedy vstoupili do hasičské zbrojnice. Věnoval se nám přímo pan velitel. Nejdříve jsme shlédli na datraprojektoru pár situací, kde hasiči zachraňovali. Pan velitel se ptal, co a jak správně udělat a proč? A naši skauti byli bystří a věděli. Ale dveře ohrožené požárem otevřít dokázala pouze Sojka. Poté jsme se přemístili mezi auta, kde zejména kluci obdivovali hasičské automobilní miláčky. Vyvrcholením akce byla možnost dostat se na hasičskou plošinu a podívat se na Krnov z té správné výšky. Na plošině byli všichni obezřetní a nikdo nevyváděl žádné hlouposti. Tím program na hasičské zbrojnici skončil a přesunuli jsme se do klubovny.

Nejdříve byly dvě menší hry.
První - úsměvná hra " Co kdyby" navozovala možné rizikové situace s náhodným a snad později správným řešením.
Druhá - nám trochu upřesnila znalost hasících prostředků s možností rychlé reakce.

Následoval zábavný film z prostředí hasičů: Hafan hasičem.

Do budoucna si členové budou moci splnit odborku Záchrana.

  Kniha akce

Dan Jalowiczor - Čolek
Čolek18. říjen 2013 v 20:52 

:(

Michael Cestr - Mišák
Mišák18. říjen 2013 v 21:33

nebreč :D

Mirek  - Turbo Slimák
Turbo Slimák19. říjen 2013 v 12:42

:DDD

Odpovědět