Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Cyklovyjížďka

Cyklovyjížďka

sobota 8:30 11. červen 2011
11:30 11.6.2011
Dopolední vyjíždka po Krnově. Vystartovali jsme od klubovny podél řeky Opavice, dále čtvrtí Ve Vrbině a po nové cyklostezce až na dopravní hřiště. Tam se z nás stali řidiči, chodci a policisté. Zatímco motoristé se snažili jezdit bez přestupků, chodcům se zalíbilo na přechodech. Na piráty silnic dohlíželi policisté. Na informačních tabulích jsme se také seznámili s předností jízdy na nejrůznějších křižovatkách i dopravními značkami. Naše další cesta pokračovala do Chářovského parku, kde jsme zahráli Čertovskou honičku, Dračí souboj a Ufojelena. Zpátky do klubovny jsme se vraceli přes Kostelec. Na pohodové vyjížďce Krnovem jsme urazili 15 km.

Galerie z akce na Rajčeti

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 11. červen 2011 v 21:32 

Tak na základě bodů od hlavního policajta Jeni :D jsem postřehla, že dopravní situace nejlépe zvládá Stopař a Sojka.skaut Gratuluji.

Michael Cestr - Mišák
Mišák11. červen 2011 v 21:47

...ještě bych doplnil Domču a Fájného - ti získali v jízdách jednotlivců nejvyšší počet bodů shodně se Sojkou a Stopařem :)

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra11. červen 2011 v 13:14 

Akce se vydařila. skautDěti projely okolo Krnova.skaut Na dětském hřišti hrou procvičily dopravní výchovu a naučily se pohybovat na cestách ve skupině. Pochválit musím Lasičku, která velice zvýšila svoji kondici na kole a příjemně překvapila svoji kondičkou i Klárka.

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra11. červen 2011 v 8:50 

Kondiční cyklovýprava okolo Krnova po nezbytné kontrole kol a doplnění lekárničky právě vyrazilana trasu.skaut Děti jsou seřazeny pěkně za sebou a nejméně zkušení cyklisti zařazeni před starší členy.

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra8. červen 2011 v 8:14 

skautPrávě akce na získávání kondičky*bleee*, určena zejména mladším, aby posléze se mohli zařadit :] i náročnější a výběrové akce :]. Navíc u světlušek jsou do 1 hvězdy zařazeny 3 výpravy na kole *bleee*a do nováčkovské celkově 4 výpravy + jedna vícedenní. Je to také základ pro odborku cyklisty.

Odpovědět
5 příspěvků