Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Zahajovačka 2011/2012

Zahajovačka 2011/2012

pátek 16:00 2. září 2011
11:00 3.9.2011
Slavnostní zahájení nového skautského roku 2011/2012. Po krátkém shrnutí prázdninových akcí jsme se vrhli naplno na program. Hráli jsme řadu veselých her (Prase, kvikni, Romeo a Julie, Přesedávaná, Dobrý den...) ;D, nechyběla ani vědomostní hra Riskuj!, kterou přichystala Sojka. A vyřádili jsme se i na stadióně... S příchodem tmy jsme se vydali do cvilínských lesů. U šesti plamínků čekala na své osvobození spousta lístečků - noční hra byla hlavně o rychlosti, hbitosti a trochu i o plížení. =O Puzzle se skautským obrázkem jako první složila Sojka, a to přestože byla jedinou aktivní členkou své "strašpytlovské" skupiny. Po hře jsme se vydali po 222 cvilínských schodech až k poutnímu kostelu, kde bylo slavnostně vyhlášeno celoroční bodování za uplynulý rok. :)) Sojka, Domča a Jeňa zazářili nejvíce a byli za své celoroční snažení odměněni. Po společné fotce jsme se pomalu přesunuli do klubovny, kde jsme se uložili ke spánku...

Po důkladné rozcvičce se tři týmy pod vedením Sojky, Dominika a Matyáše vydaly do města na průzkumnickou hru. V zjišťování informací byla nejlepší skupina Sojky s 15 body, Matyášův team si vedl také dobře a získal 12 bodů. B) Ovšem poslední skupina se do klubovny vrátila bohužel s velikým zpožděním (!) a tak i přes řadu zjištěných informací si zasloužili 0 bodů. :S
Poslední aktivitou Zahajovačky bylo malování obrázku z nejlepších akcí uplynulého roku.

Skautský rok 2011/2012 je zahájen. Všichni nyní začínají v bodování opět "od nuly".

Rozjeď se naplno a bojuj už od začátku!! ;D

Nejlepší v Celoročním bodování 2010/2011 skaut
1. Sojka - 3451 bodů
2. Dominik - 2722 bodů
3. Jeňa - 2549 bodů

Galerie z akce na Rajčeti

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 3. září 2011 v 8:53 

Tak na zahajovačceskaut se účastnili všichni členi až na Violetku - přihlášená, nepřišla, jejího brášku Wiky hajné a Zuzi :(. Schůzka proběhla pěkně :D, na sportovišti bylo také vše OK :D. Trošku problematický byl závěr po příchodu do klubky. :(Děti se nedokázaly tak rychle přenést ze sportoviště do místnosti a nějak byli k signálům hluší :O. Večer se vyrazilo do terénu. Kluci tam nachystali noční bojovku.*lebka* Obzvlášť musím pochválit bojovníka Davídka ;D.- ač nejmladší vrhal se pro poklady ukryté ve stráni. Obdivuhodný výkon podala Sojka :), její družstvo zradilo, tak to odběhala sama. Markytka pomáhala skládat, ale kluci pouze zůstali stát jako tvrdé Y. Družstvo Arčiho a Sojky pod bojovým názvem Orli zvítězilo. Druzí byli Sokolové, tam, se na běhu podíleli všichni a třetí byli mravenci, opět skupina pracovala krásně jako tým. Na Cvilíně proběhlo celoroční bodování - pro někoho celoroční, pro někoho jen tříměsíční, nebo prázdninové. První tři obdrželi dosti cennou knížku - třetí Jeňa - fotografie z Krkonoš, druhý Dominik dětskou encyklopedii a první Sojka knihu o přírodě.
Je září a všichni začínají na nule. Teď má každý možnost být co nejlepšískaut. Zatím v mezivýsledcích- (neúplné bodování za tuto akci) je nejlepší Rytíř Domčaskaut.
Odchod do klubky a po neúspěšném pátrání po ztracených klíčích zasloužený spánek.
Nyní jsou děti vyspané - po rozcvičce, nasnídané a připravené na hru ve městě. Držím palce a přeji skvělé výsledky.

Sodanka3. září 2011 v 9:14

Díky za info,to oceňuji. Robinek měl večer teplotu :S, tak dobře že s vámi nešel. Ale moc se těší :) na další akce. B.

Odpovědět