Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Přednáška: Osídlení Cvilínského kopce

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Michael Cestr - Mišák
Mišák2. červen 2013 v 17:15 

Byla to zajímavá přednáška ;-) ... tolik popelnic na Šelenburku bych nečekal :D ;D ... ale vážně: myslím si, že je fajn zjištění, že u Krnova jsme měli jedno z nejvýznamnějších hradišť v České republice ;-) ... Ale rád bych více slyšel o době středověku, o životě knížat na Šelasu, jak se hrad stavěl, jaké proběhly přestavby... kdy byl dobyt ;-) ... na výstavce mě zaujaly vizualizace a plánky hradu ;-)

Odpovědět
Sodanka30. květen 2013 v 8:30 

Jezevec přijde i s kronikou... B)

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra30. květen 2013 v 13:03

Děkuji. :)

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra 29. květen 2013 v 19:16 

Počet historiechtivých členů na akci stačí.
Někteří členové ještě nemají trpělivost poslouchat odbornou přednášku, ale u některých se divím, že si to nechají utéct.
U Svišťů se divím našemu skorohistorikovi Fájnému, který skoro už získal odborku historika a mám dojem, že má o české minulosti i historii Krnova docela přehled.
Z Veverek je na historii dobrý Stopař a u Jestřábů by to mohlo zajímat zejména Jezevce, Čolka, Slimáčka i Štrůdla a samozřejmě všechny rádce.
Jen pro Lištičky a menší členy je to asi těžké.

Odpovědět
Michael Cestr - Mišák
Mišák24. květen 2013 v 9:51 

Přednáška by podle mých informací měla být pojata odborně a se zaměřením na archeologii. Zdůrazňuji, že účast na akci je dobrovolná. Tentokrát je cílena spíše na starší členy.

Odpovědět
5 příspěvků