Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » VKK 2: Na Skalku

VKK 2: Na Skalku

neděle 8:00 3. duben 2016
15:00 3.4.2016
Druhé pokračování cyklistické výzvy Vrchařská Koruna Krnovska. Tentokrát jen ve dvou. Naše cesta vedla přes Staré Purkartice na Kamennou boudu - 680 m n. m., dále lesní cestou na vrchol Větrná - 659 m n. m.. Odtud nás čekal rychlý sjezd do Karlovic a dále jsme stoupali až na Skalku (775 m n. m.), kde jsme zdolali dřevěnou rozhlednu s nádherným výhledem na Jeseníky s Pradědem. Přes prosluněné louky v Jelení a s Pradědem v zádech jsme dojeli do České Vsi (683 m n. m.). Čekal nás krásný sešup přes Žáry do Města Albrechtic, kde jsme se rozhodli, že si přidáme ještě jeden vrchol - rozhlednu na Hraničním vrchu (536 m n. m.). Posledním úkolem bylo dojet do Krnova a na závěr se odměnit zmrzlinou.

Zdoláno: 5 vrcholů (Kamenná bouda - Lesní školky, Větrná, Moravský kopec - Na Skalce, Česká Ves, Hraniční vrch - M. Albrechtice). Trasa 66 km.

Chceš se ještě zapojit do VKK? Přihlaš se na webových stránkách VKK a budeš informován o všech vyjížďkách. Stále je čas se přidat!

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra4. duben 2016 v 5:43 

Gratuluji - ještě by jsi měl zveřejnit klíč k bodování.
za první vdcholy kluci získali 35 bodů, za druhé vrcholy to bylo 50 bodů.
Smutné je, že máme tak málo *bleee* těch starších zdatných dětí. ( Týká se 3 družin starších)

Jan Sudek - Jeňa
Jeňa4. duben 2016 v 9:07

je smutné, že jsem se o nějakém výjezdu dozvěděl, až když jsme utajené účastníky uviděli, jak jeli proti mně nám... neboť se se Sojkou i nakonec s Fájném jelo do Města Albrechtic, i na Hraniční vrch ;) a tak se nedalo nikoho více informovat *lebka* a tak si alespoň jízdu sami užili B)

Michael Cestr - Mišák
Mišák 4. duben 2016 v 17:23

Přihlaš se do výzvy na webových stránkách VKK a budeš informován o všech vyjížďkách za vrcholy ! Do výzvy je z řad starších členů (mimo vlčata) přihlášen pouze Borůvka.

Tato vyjížďka byla mimořádná, neboť jsem měl být celý víkend v Praze. Avšak přiznávám, že nemám velkou chuť vyhlašovat nové a nové akce tohoto typu, když se většinou přihlásí 2-3 členové a dalších 10-15 se odhlásí, jako tomu bylo minule...

Odpovědět
Michael Cestr - Mišák
Mišák3. duben 2016 v 21:30 

Jsme v polovině: na dnešním treku jsme zdolali dalších 5 vrcholů. Celkem máme 10 z 20 vrcholů ! Děkuji Borůvkovi za odvahu jít do této výzvy ! skaut

Odpovědět
4 příspěvků