Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Krnov očima řeky - putování řekou II.

Krnov očima řeky - putování řekou II.

středa 15:30 18. září 2013
17:30 18.9.2013
Druhá etapa říčního pochodu se uskutečnila v komorním počtu, neboť se někteří zalekli mráčků a jednociferných teplot. My, co ctíme 11. bod skautského zákona, jsme šli vyzkoušet naši voděodolnost (dle normy IP68). Do vln řeky Opavy jsme se zanořili u jezu u kina Mír. Voda byla, přesně podle našeho očekávání, jako Polívka ;D A tak jsme putovali po proudu, hloubka byla místy až po pás (gumáky jsme radši zapomněli doma). Okem kačeřím jsme pozorovali a obdivovali staré tovární areály Karnoly a Pegy, mávali na autobusy jedoucí po nábřeží... A to už jsme byli u knihovny, čekal nás průchod pod nejstarším krnovským mostem a za ním opět zajímavé brownfieldy. Za cílový bod jsme zvolili most u domů s pečovatelskou službou. Dnešní etapa měřila 1,2 km.

Pokud chceš zažít pocit vodního skauta, kterému uplavala loď, přidej se k nám na dalším říčním pochodu ;-)

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Michael Cestr - Mišák
Mišák 16. září 2013 v 22:17 

Máš zájem o účast na této akci? Napiš prosím komentář zde anebo mně na e-mail. Účast je dobrovolná. To znamená, že členové, kteří se neúčastní, se nemusí omlouvat !

Odpovědět
1 příspěvků