Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Fórum Zdravého města

Fórum Zdravého města

úterý 17:00 30. září 2014
20:00 30.9.2014
Dům dětí a mládeže se stal již potřetí hostitelem Fóra Zdravého města, setkání, kde může každý obyvatel Krnova navrhovat jeho největší problémy. Mezi nejdůležitějšími návrhy ve výsledcích hlasování se objevila rekonstrukce Atletického stadionu a Sokolovny, řešení křižovatky Petrovická - Jesenická - Smetanův okruh, řešení bezpečné cesty do škol; evergreenem se stalo opět téma rekonstrukce městských lázní, které prosadili nejmladší účastníci setkání.

Které problémy se skutečně prosadí do TOP 10 NEJVĚTŠÍCH PROBLÉMŮ KRNOVA? ... O tom můžeš rozhodnout i Ty v internetové anketě na stránkách města.

Zastupitelstvo města se následně zaváže k řešení problémů. Za rok se jistě nemůžeme těšit na nový aqupark, ale s některými problémy (jako jsou chybějící či nebezpečné přechody) dá zatočit velmi rychle...

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Mirek  - Turbo Slimák
Turbo Slimák 3. září 2014 v 13:28 

Tak půjde zase? :D Rád bych šel znova :)

Michael Cestr - Mišák
Mišák23. září 2014 v 18:36

Pokud máš zájem, můžeš se přihlásit :)
...a to platí i pro další členy :)

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra2. září 2014 v 7:43 

Ráda bych řešila bezpečnost přechodu na Petrovické - přechod proti schdům ze sokolovny +třeba uzamykatelné vrátka do sokolovny- křižovatka je pro děti a nejen naše skautské nebezpečná.

Odpovědět
3 příspěvků