Akce oddílu K3 » Podzimní minivýpravička

Podzimní minivýpravička

úterý 17. listopadu 2015 od 7:30 do 14:00

Podzimní minivýpravička skaut

Srazili jsme se na Cvilínském nádraží. Nastoupili jsme do vlaku. Byl tam přísný průvodčí. \"Tomu psu je nutné dát náhubek.\"
\"Budeme pouze zde a vystupujeme na další zastávce.\" \"Tomu psu je nutné dát náhubek, jinak bych vás mohl vyloučit z přepravy. Dali jsme tedy Patricii na pár sekund náhubek. \" Kdyby nás chtěl vyloučit z přepravy - tak by to bylo právě v Úvalně.

Cestou na rozhlednu jsme potkali barokní vesnický kostelíček S. Mikuláše. Rozhlednu nám otevřel sám pán starosta. Všíchni jsme se podívali do mauzolea a pověděli si o slavném rodákovi Hansu Kudlichovi a poté se vydali na vrchol rozhledny. Zvládly to v pohodě všechny děti. Jen Švitořilka se trochu bála, ale překonala to. Všechny děti kromě rozhledu obdržely drobnou odměnu.

Na Strážišti jsme si udělali velký závod. Nejrychlejší byl Robin Hood, Druhá nejrychlejší byla Anička - Čiperka, Feferonka a Paprička.

Po závodě jsme se trochu seznamovali s mapou. Robin Hood a Honza nám připravili stopovačku. Šikovnější byli kluci. Pak jsme pokračovali na Šelenburk, tam jsme se učili rozdělávat ohně. Šikovnější opět byli kluci. Opekli jsme si špekáčky a vydali se zpět ke Krnovu. Chtěli jsme si prohlédnout ještě lovecký salonek, ale penzion u Klíšťáka byl zavřený. Pokračovali jsme na Cvilín, tam si zahráli pár her a seběhli dolu k Méďovi.

Výsledky za aktivity na mini výpravičce:
1.Arnošt 37 b.
2.Lumpík 32 b.
3. Feferonka 32 b.
4. Robin Hood 32 b.
5.Paprička 29 b.
6.Anička 27 b.
7.Maty 24 b.
8. Thea 23 b.
9.Bertík 15 b.
10. Švitořilka 14 b.

Chválím Robina za přípravu aktivit a za organizaci a výpomoc jitku a Honzu. Akce se příjemně vydařila. skaut

Kniha akce

Napsat komentář ...

Olejková18. listopadu 2015 v 8:33

Andulka má novou přezdívku? :D
No paráda, ta jí sedí. Hezký den, S.O.

Odpovědět

1 komentářů