Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Mezinárodní den dětí Zootropolis: Město zvířat

Mezinárodní den dětí Zootropolis: Město zvířat

středa 15:15 1. červen 2016
18:00 1.6.2016
Při příležitosti svátku dětí - navštívíme kino

rezervaci vstupenek bych provedla v pondělí
Sraz u kina : ve středu 15:15
Cena : 60 Kč
Ukončení : po filmu

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda.
Pokud bude mít chuť jít někdo i z jiných družin - přibereme polud se přihlásí ( v komentářích, v mailu u Charlie)

Z ohlasů diváků:

U Disney se blýská na lepší časy! Konečně tu máme originální celovečerní animovaný film ryze dysneyovské produkce, který staví na myšlence vlastního světa s vlastními pravidly, který (v tomto případě) paroduje svět lidí s notnou dávkou satiry. Pro děcka je to příjemná a osvěžující podívaná a dospělí si zde taky přijdou na své, hlavně díky občasným hláškám a odkazováním na kultovní filmy. PS: Ani bych se nedivil, kdyby do budoucna vznikl samostatný biják o lenochodech ze Zootropolis!

  Kniha akce

Napsat komentář ...
0 příspěvků