Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Křížem Krážem

Křížem Krážem

sobota 0:00 23. září 2017
23:59 23.9.2017
Křížem x krážem skaut - 10. ročník
Odstartováno

Tým Jeni 6 členů
Tým Jestřábi 3 členové
Tým Lišky 7 členů - navštívily ZOO a zdržely se tam asi o hodinu déle. Přesto že je ZOO v přestavbě, užily si to. Asi bude fajn ZOO navštívit znovu, až bude vyšperkovaná o nové výběhy. Děti rozlouskly těžké přírodovědné úkoly, poskládaly tajnou abecedu a vyzvedly si zaslouženou odměnu. Tím se posunul i další program. Muselo se improvizovat, poněvadž s českými drahami se nikdy nenudíte. Nejedou vlaky, které mají jet ( zpoždění) a objeví se vlaky, které nemají jet. Další zastávka byly Hranice a Bohumín - velká železniční slavnost. Kromě různých prohlídek si také užily děti jízdu na drezíně.
také máme dvě nové přezdívky - KUKY a TAKAJA.

Jestřábi jedou taky! (Mišák, Ben, Robin...) skaut -
Sraz v pátek (nejpozději) 21:00 v klubovně, přespání v klubce, časně ráno vyrážíme. S sebou hlavně dostatek jídla, pití, drobné karetní hry, stezku, ŠÁTEK NA KRK, věci jako na schůzku, cena již byla upřesněna e-mailem. Plánovaný návrat v 0:42 v neděli na hlavní nádraží, kluci budou doprovozeni domů.

Jeňa se Sojkou tvoří též tým o 6 členech (Fájné, Škrtič, Raketa a Kristián) a bude to tedy jízda skaut více než 24 hodin, navštívíme Břeclav, Hradec Králové a Kutnou Horu... informace na messengeru ;)

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Radek  Loyda - Raďula
Raďula 24. září 2017 v 17:57 

https://www.krizemkrazem.net/tym/2017/liscata-z-vagonu/ fotogalerie na těchto stránkách i další informace o včerejší akci Křížem Krážem Republikou týmu Lišek skaut

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra22. září 2017 v 22:37 

Zaplacené výlet Sandra + Lumpík KKR ( trička 2x + 2 x placky)

Odpovědět
Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra20. září 2017 v 21:13 

zaplacena KKR Oliver a Maty

Odpovědět
3 příspěvků