Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Lišky a Lišáci - družinovka

Lišky a Lišáci - družinovka

středa 16:30 13. prosinec 2017
18:00 13.12.2017
Klasická družinová schůzka pro Lišáky a Lišky skaut
Kromě klasického programu jsme dověděli něco málo z historie. O Slovanéch, v čem byli už v té době vyjímeční, zda doopravdy to byl národ holubičí, jak zvládli nájezdy Avarů, kdo byl kupec Sámo, které kmeny nás ohrožovali, jak jsme se bránili. A něco málo o Přemyslovcích - Svatý Václav a Lucemburcích Jan Lucemburský a karel IV

Dokončili projekt o České republice a musím přiznat, že naše vlčata i světlušky,skauti vyzvedli to nač opravdu zde můžeme být hrdi a dokázali popsat co je zde špatně. Jen pár postřehů.

Klady: krásná příroda, historické památky, a vzpoměli i na skauting a oddíl
Zápory:Politika, chování některých Rómů - že málo pracují a zneužívají dávky, mezilidské vztahy, že si lidé málo navzájem pomáhají, jsou málo zdvořilí, neuznávají autority, starší vzpoměli školství, které se spíše zhoršuje a vztahy mezi spolužáky.
To vše vymyslely děti, aniž bychom do toho jakkoliv zasahovali.

v osobních zprávách na stránkách K3 bude kdo komu dává dárek :) skaut :) dárek by měl být buď vlastnoručně vyroben - tak aby udělal radost, nebo lze i zakoupit - ale neměl by rozhodně být drahý. Má být pro potěšení.

  Kniha akce

Napsat komentář ...
0 příspěvků