Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Na bazén

Na bazén

středa 14:40 31. květen 2017
16:15 31.5.2017
Trénink na Plumlovské dovádění. skaut

Dnes byla akce bazén. Myslím, že se všichni dostatečně vyřádili.
Plavalo se na rychlost : nejrychlejší Fájné
Pod vodou nejdéle vydržel Arny
dále se podplavávalo, hráli nosiči, šipky a bomby, krokodýli a vodní vybíjená.

Omluvena skaut : NELA, Vikča K. a Marcelek, Sandra

  Kniha akce

Napsat komentář ...
Sodanka30. květen 2017 v 11:10 

S bazénem před Plumlovem mi čtete myšlenky B) . Děkuju za tuto akci.

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra30. květen 2017 v 15:02

Jo uděláme pro děti rádi, jen kdyby rodiče nemysleli víc na sebe, než na děti. nechce se jim vstávat, tak děti odhlašují. :(

Matyáš Cimbál - MatyC
MatyC31. květen 2017 v 12:06

Tak na tohle Charlie musím reagovat, neboť se mě tohle už dotýká, naše děti byly na akci Plumlov přihlášené dlouho a počítali jsme s tím na 100% na celý víkend, jak už jsem ti řekla několikrát, a to, že jste nevyjednali vše potřebné včas a změnili termín, se to pro nás zkomplikovalo velmi, protože jsme již měli - my rodiče zajištěný jiný program a teď jej nemůžu změnit, proto Matyho musím vzít s sebou, což mě až tak netěší a o nějaké nechuti vstávat tady vůbec nemůže být tudíž řeč, takže se prosím taky zamysli nad vaší organizací ne jen nad rodiči, myslím, že zrovna Maty je skoro na každé akci, což u zbylých dětí nevidím tak často. A jak vždy říkám a zdůrazňuji, já si vašich aktivit a snahy velmi vážím a vždy budu, ale také se domnívám, že jste mohli od plumováků zjistit dříve jak na to je jejich vybavení a ochota vám vypomoct s noclehem apodobně. Několikrát jsem ti to vysvětlovala a mrzí mě,že nějak neposloucháš.

Odpovědět
3 příspěvků