Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Ukliďme Krnov

Ukliďme Krnov

sobota 8:00 8. duben 2017
13:00 8.4.2017
Chýlí se k osmé hodině. Prší, neprší, poprchává, neprší.
Tradičně některé maminky odhlásily své syny, aby nenachladli ( synové) Jiné naopak své syny vyslaly, vždyť práce neuškodí. Ale aspoň, že omluvily. Protože Diakonie s hromadou dětí, ani školní družina nedorazila. Přesto nás bylo docela dost. A práce ještě víc, poněvadž i jednorázové pytle se musely vysypávat, aby mohly zpět do oběhu.
Uklízíme Česko, uklízíme Chařák, uklízíme od Guntramovic až....

Tradičně mi klekl Foťák, tak budou fotky pouze z mobilu - možná netisknutelné.

Uklidili jsme Chařovský park - pytlů asi 100. Uklidili jsme celé okolí Chařovského parku i vedlejšího průmyslového areálu, uklidili jsme okolí železnice, uklidili jsme Guntramovice včetně příkopů až do Krnova. Oba kontejnery přetékají od klasického odpadu, přes elektronický a elektrický odpad jako např. televize, ledničky, matrace - rozbitá okna, až po mršiny zvířat - zřejmě od pytláků. Uklízeli malí, uklízeli velcí, uklízeli rodičové i lidé z veřejnosti. A bez těch velkých a starších siláků bychom to snad ani nezvládli. Cenným pomocníkem pro hry byl Raďula.

ŽE TAM NEBYLA ŽÁDNÁ ZÁBAVA?
Omyl - starší sice více uklízeli, ale došlo i na hry. Hrálo se UN,DOS, TRES; čapí honička; rychlé tlapky; tajfůn; rybičky a rybáři; pneumatiky...
Všichni obdželi drobné občerstvení, které nám věnovala zejména KOFOLA.

  Kniha akce

Napsat komentář ...
0 příspěvků