Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Velikobraní

Velikobraní

pondělí 8:00 5. duben 2021
9:00 5.4.2021
Velikobraní
skaut

Oblečení: roušky anebo respirátory nutné
Pro koho? pro všechny kdo se cítí být skauty (světluškami, vlčaty) v našem skautském oddíle
Co se bude dít? byl to takový test - oddílu- na které skauty je spoleh,
<3 kdo si udělá čas na namalování obrázku pro ty kteří na velikonoce zůstali sami?
<3 kdo je schopen se včas vzbudit, aby se dověděl co pro ně někdo připravil?
<3 komu záleží na kamarádech, oddílu,
<3 kdo je ochoten poprosit maminku a tatínka aby jej na 1 hodinu pustil ven

Sešli jsme seskaut skaut skaut
vstupenkou byl- vlastnoručně namalovaný obrázek A4 pro dědečka, babičku v v domově důchodců. Jakoukoliv technikou, hlavně hodně barevný,aby vysílal radost. Téma jaro, radost. Ovšem obrázků je málo. Kde je empatie, kreativnost ?

Charlie odměnila nejaktivnější, kteří v období, které skautům nepřeje opravdu pracovaly. Myslím že dárečky byly pěkné. Navíc někteří zíslali nášivky a průpisky ( tedy kdo se přihlásil včas)

Maty získal svojí skautskou přezdívku. Je dobrý v šachu - tak získal jména po jednom z nejslavnějších šachistů - Maty je Magnus ( Carslen)

Poté začalo pravé velikobraní.
Kam ten náš skautský velikonoční králík ty dobroty schoval. Tééda - ten králík. Nejúspěšnější byl Magnus, poté Sušenka. Holky musely trochu více hledat. Ale nakonec všichni našli.

Abychom udělali i nějaký dobrý skutek
- uklidili jsme zahradu DD a přilehlé okolí. Stačilo asi 10 minut a bylo toho více než na jeden obrovský pytel. Kuriozitou byla bota - někdo chodil po jedné noze a přepychový friťák. Vše jsme dali do velkého pytle, něco také roztřídili. Zítra maji odvoz TS.

Poslední hra z dílny Vlčice a pak domů.

Skauti zanechali skautské deníky, kroniky a stezky - nejen kvůli bodům, ale také, aby jsme zjistili, zda jsou dokončené odborky, popřípadě co bude chybět k dokončení.

Osobně si myslím, že akce se zdařila. <3 skaut <3

  Kniha akce

Napsat komentář ...
0 příspěvků