Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Májová oslava řeky Opavy

Májová oslava řeky Opavy

neděle 14:30 1. květen 2011
16:30 1.5.2011
akce Vodní záchranářské služby, Klubu českých turistů a o.s. Flemmichova vila. A skauti z K3 jako spolupořadatelé! Připravili jsme hry a soutěže pro děti v podobném duchu jako na Ježečkově paloučku.
Někteří se sešli u Albertu, někteří přenášeli věci z klubovny. Akce se konala v areálu restaurace U Jezu, kde přijeli na raftu odvážlivci. Zprvu zatažené počasí se změnilo v průběhu odpoledne na pěkné slunečné. Rozdělením stanovišť předcházely velké přípravy, chystání a vyrábění na schůzce. Nakonec jsme se rozdělili takto:
Fájné - skládání puzzle, Vojta a Honza - lovení ryb, Dominik - omalovánky, testy, Arči - rozdáváníí startovacích lístků, Sojka - poznávání ryb, Beruška a Lasička - skládání papírových lodiček, Zapomněnka a Markétka - hra na piráta, Jeňa - přenášení živé vody

Galerie z akce na Rajčeti

  Kniha akce

Duška Cestrová - Charlie Vydra
Charlie Vydra1. květen 2011 v 17:25 

Počasí přepychové, :) sluníčko prozářilo celou akci. :P Spokojených dětí z veřejnosti snad více než stovka, ;)to by asi určil Arči - odpočtem lístků. skautMyslím, že jsme si to všichni pěkně užili a já děkuji všem pomocníkům.skaut Krásně jste se starali o svá stanoviště a myslím že to soutěžící ocenili. <3

Armín Pavlas - Arči-Ježek
Arči-Ježek1. květen 2011 v 18:12

Jojo vydařilo se,bylo jich celkem dost no :D Ale ta stovka asi ne ;)
To však nemění nic na tom že jsme se všichni dobře bavili společně s nimi :D

Dominik Stejskal - Dominik Sherlock
Dominik Sherlock1. květen 2011 v 21:08

A Sojka si na ně ještě vzpomene ;]-na co ti budou ty autogramy,Sojko? :O

Odpovědět