Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » Skautské Vánoce

Skautské Vánoce

sobota 13:00 17. prosinec 2011
19:00 17.12.2011
Krátce po třinácté hodině přisvištěl na krnovské nádraží vlak, který nesl neobyčejný náklad - BETLÉMSKÉ SVĚTLO - plamínek zapálený v Betlémě, rodišti Ježíše Krista, který každoročně rozváží skauti do mnoha zemí světa. Převzetí světýlka měli na starosti Svišti, kteří ho bezpečně dopravili do klubovny, kde už v hojném počtu čekali další členové oddílu. Vydali jsme se do krnovských ulic, navštívit naše známé, přátele i další lidi dobré vůle a popřát jim radostné svátky... Po necelých 3 hodinách roznášení jsme společně usedli v klubovně a VÁNOČNÍ SCHŮZKA mohla začít.

Družiny nejprve zápolily v několika vánočních soutěžích - balení a rozbalování dárečku, kreslení sněhuláka poslepu či stříhání nejdelšího kusu papíru. Následně jsme usedli k Vánočnímu stromku a vrhli jsme se na dárky. Na každého člena se dostalo, zvlášť ceněné byly ručně vyráběné dárečky. Cenné dárky přinesl Ježísek také oddílu.

Po rozbalení dárků družiny předvedly své nacvičené Vánoční scénky, Svišti si dokonce připravili loutkové divadlo. Čas vymezený pro Vánoční schůzku uběhl jako voda, tak nezbývalo než se na závěr nacpat cukrovím, rozloučit se a vydat se do svých domovů... :)

  Kniha akce

Dominik Stejskal - Dominik Sherlock
Dominik Sherlock11. listopad 2011 v 20:05 

Mohl bych přijít někdy po 14.hodině ? :O

Michael Cestr - Mišák
Mišák 12. listopad 2011 v 13:38

Vlak pravděpodobně bude přijíždět až v 12:57, takže kolem druhé se určitě můžeš připojit...

Odpovědět