Tento web používá cookies. Používáním tohoto webu berete na vědomí využívání cookies v souladu s podmínkami této politiky.

Akce Oddílu K3 » 1. on-line oddílovka

  Kniha akce

Michael Cestr - Mišák
Mišák 11. listopad 2020 v 19:42 

Z pohledu moderátora fungovalo vše - jen jsem vás nestíhal ztlumovat, snad to ale výrazně nerušilo. Problém se objevil u webkamer, které se některým včetně mě po čase odpojily (přenos obrazu je největší datová zátěž). Po určité době jsem se ale bez problému připojil (při zvolení nízké kvality obrazu - Low Quality). Za mě je jasná výhoda systému: žádná instalace a registrace, lépe ale na setkání v menším počtu (družinovky).

Mateláci13. listopad 2020 v 9:58

U většího počtu přihhlášených bude asi u všech možností větší problém obsloužit jak sdílenou obrazovku tak kamery. Ve škole se používají různé možnosti a jak se již psalo výše vždy mohou nastat komplikace. Na diskusi bez prezentací a plnění úkolů v návaznosti na sdílenou obrazovku jsou dobré jak ZOOM tak GOOGLE meet i tato platforma. Problém vidím s plněním úkolů, kdy někteří budou znevýhodněni komplikacemi s připojením. Ještě se používá TEAMS ale zde opět nastává někdy problém při připojení více zařízení a pak může blbnout i přenos zvuku.

Michael Cestr - Mišák
Mišák13. listopad 2020 v 17:06

Díky, příště pojedeme přes Google Meet s tím, že zkusím omezit prezentace (dáme přednost tomu se vidět a slyšet). Případně by tedy šlo, že bych prezentaci sdílel na jiné stránce, čímž by se přenos nezatěžoval.

Odpovědět